Facebook Hesap Patlatma

Kızlar Hakkında Tavsiyeler 2

Bu Makalemizdeki tavsiyelerin devamını yayınlayalım dedik.Yazdıklarımızın çoğu işe yarar ancak kızlar binbir çeşit olduğu için olmama ihtimalide var :)
Tavsiye 11 # Mümkün olduğunca iltifat edin. Tabii ki aşırıya kaçmamak kaydı ile
Tavsiye 12 # Kızların fiziksel değişikliklerine dikkat edin ve yorum yapın. Şimdi yorum yapın dedim ama eleştirin olarak anlayan arkadaşlar olacaktır eleştirmeyin sakın =)
Tavsiye 13 # Kızların her dediğine inanmayın. Ancak bu işi abartıpta paranoyak olmaya gerek yok bunu unutmayın
Tavsiye 14 # Eğer bir kızı üzdüyseniz bunu unutmayacağını aklınızdan çıkarmayın. Mümkün mertebe kızlara kazık atmaya kalkmayın. Hani bir laf vardır keser döner sap döner gün gelir hesap döner..
Tavsiye 14 # Sevgilinize arada küçük süprizler yapın. Sevdiği bir grubun konserine bir bilet yada çok beğendiği bir eşyayı ona satın alarak hem kendinize daha çok bağlarsınız hemde sevgilinizi mutlu etmiş olursunuz
Tavsiye 15 # Kendinizden emin değilseniz boşuna sevgi sözcükleri kurmayın. Boşuna komik durum düşmek istemeyiz değil mi ?
Tavsiye 16 # Almancılar gibi kolye bileklik gibi takı takmaktan kaçının. Bu tür şeyler sizi komik gösterir
Tavsiye 17 # Kızların her dediğini dinlemek zorunda değilsiniz. Ancak önemli yerlerde kulağınızı ona verin ki soru sorduğunda tökezlemeyin. Zaten 2-3 cümle haricinde anlattıkları sadece hikaye :)
Tavsiye 18 # Her kuşun eti yenmez atasözünü sakın unutmayın. Bir kızın samimi ve eğlenceli davranışları sizde hemen bir kıvılcıma neden olmasın çünkü bu davranışlar sizden hoşlandığı anlamına gelmez bunu unutmayın
Tavsiye 19 # EN ÖNEMLİ TAVSİYE! HER KIZ FARKLI DÜŞÜNCEYE SAHİPTİR.BURADA Kİ TAVSİYELER İŞE YARAMIYOR DİYE SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYIN.İŞE İLGİ GÖSTERDİĞİNİZ KIZI TANIMAK İLE BAŞLAYIN.VE ONA GÖRE TAVSİYELERİMİZE UYUN!!!
Tavsiye 20 # Her kızın hayalindeki erkek farklıdır.Genelde kızlar espiri yapabilen, sorumluluk sahibi, maddi gücü olan ve sevgisini karşı tarafa belli eden erkeklere ilgi duyar.Aklınızda bulunsun
Tavsiye 21 # Kızlar ne olduğu belirsiz ve şüphe uyandıran şeyleri daha çok sever. Bu yüzden genelde serserilere ilgi duyarlar.Tabii bu genellikle evlilik safhasında tam tersi bir düşünceye dönüşür
Tavsiye 22 # Fazla baskı aşkı ve saygıyı bitirir.Kızlara fazla baskı yapmamaya dikkat ama unutmayın boş bırakmayada gelmezler :)


Daha fazla tavsiye için Kızlar Hakkında Tavsiyeler sayfamızı beğenin